Τρόποι Πληρωμής


Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το wiser διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (όπως επίσης τα αντίστοιχα ταχυδρομικά έξοδα) κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.00€ για κάθε παραγγελία. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€.


Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής για την κατάθεση του ποσού* της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας όπως αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
Τράπεζα Πειραιώς -
Αριθμός Λογαριασμού :  6725143633035
IBAN: GR48 0171 7250 0067 2514 3633 035  
Δικαιούχος: Μπαλής Ευστράτιος
Κωδικός Αναγνώρισης Τράπεζας / Bank Identifier Code (BIC): PIRBGRAA)


Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Winbank Paycenter της τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο wiser μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το wiser δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να διαβάσετε στους όρους χρήσης του wiser.gr (Παράγραφος 5)


*Οι χρεώσεις εμβασμάτων με την επιλογή τραπεζικής κατάθεσης επιβαρύνουν τον πελάτη-αγοραστή